Blog d'informàtica

Title
Go to content

Blog d'informàtica

informati.cat - Blog d'informàtica
Publicat per Xavier Tolentino Marjanet a Altres · 8 May 2022
Tags: bloginformàticatecnologia
Posar les idees en ordre a l'hora d'encetar un nou projecte és el més complicat. Però encara ho és més explicar-les. Així que seré breu. Aquest espai tindrà dos blocs molt diferenciats:

Bloc orientat a Professionals i Empreses:
Durant més de vint-i-cinc anys d'experiència he observat com petites empreses i autònoms van perduts en tot el que engloba la informàtica. La tecnologia no és barata i des del punt de vista d'un autònom es percep més com a despesa i no com a inversió. Així doncs, tractaré temes de seguretat, maquinari i programari, amb l'únic objectiu d'ajudar a millorar les infraestructures professionals amb despeses contingudes.

Bloc orientat a Informàtica Personal:
Si bé moltes de les publicacions que trobareu al bloc anterior es podran aplicar a la informàtica domèstica, aquest espai serà més informal, però no menys interessant. Des de consells a l'hora de comprar maquinari fins a recomanacions a l'hora de triar programari sense oblidar qüestions tan importants com millorar la seguretat, mantenir correctament equips, etc.

També hi haurà espai per a l'entreteniment, novetats i notícies. Tot relacionat amb el món de la informàtica i la tecnologia.

Salut!


Back to content